tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kevätkoti kuntoon naisenergialla

Koska Elokuun Tilan asiakkaista yli 97 % on ihania naisia, teen naistenpäivän kunniaksi 8. - 13.3.2016 varatut kolmen tunnin mittaiset palvelukäynnit tarjoushintaan 149 euroa (norm. 195 euroa).

Alennushintaisten palvelukertojen määrää per asiakas ei ole rajoitettu, mutta tarjous on voimassa vain Elokuun Tilan ensisijaisella palvelualueella eli Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Tarjoushintaiset palvelut on hyödynnettävä toukokuun 2016 loppuun mennessä. Jos haluat käyttää tarjouksen hyödyksesi, kirjoitathan sähköisessä ajanvarauksessa alennuskoodille varattuun kohtaan "ystävänpäivätarjous". Ajan voit toki varata myös puhelimitse, 040 565 2773.

Jos tulossa on vaikkapa isompia perhejuhlia tai kevätaurinko alkaa kutitella sinua siihen suuntaan, että kodin ilmettä olisi mukava vähän kohentaa, kannattaa hetimiten varata tarjoushintaisia palveluaikoja maalis-toukokuulle.

Valtakunnallista Siivouspäivääkin vietetään taas 28.5. joten nyt on sikälikin hyvä hetki käydä yhdessä läpi kiertoon joutavat tarpeettomat tavarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti