tiistai 1. joulukuuta 2015

Aloittaisitko uuden vuoden puhtaalta pöydältä?

Kyselen loppuvuoden non-stoppina Elokuun Tilan verkkosivuilla pyörivässä Kuukauden kysymys -arvonnassa, missä kodin eri tavaralajeista ihmisillä on eniten järjestettävää ja / tai karsittavaa.

Marraskuun osallistujien vastauksissa ilmeni aiempaa enemmän hajontaa: reilu viidennes vastaajista nosti ykköskohteeksi askartelu- ja käsityötarvikkeet. Saman verran vastaajista valitsi jokin muu tavaralaji -vaihtoehdon, jota täsmennettiin mm. kellarissa olevien käytöstä poistettujen tavaroiden kaaoksella ja sillä, ettei yhtä tavararyhmää pysty nostamaan kohteeksi, joka olisi ylitse muiden, koska kaikkien osalta tilanne on yhtä paha.

Loput vastauksista jakaantuivat tasan seuraavien tavararyhmien kesken:

  • astiat ja keittiövälineet
  • huonekalut, taulut ja sisustusesineet
  • paperit
  • työkalut sekä
  • vaatteet, kengät ja laukut.

Marraskuun Kuukauden kysymys -arvonta on suoritettu. Kokeilepa onneasi joulukuun arvonnassa! Voit voittaa koulutetun ammattijärjestäjän kolmeksi tunniksi avuksesi juuri siihen tavaralaji-inventaarioon, joka kodissasi on eniten tarpeen. Eikö olisikin hienoa aloittaa uusi vuosi niin kuvainnollisesti kuin konkreettisestikin puhtaalta pöydältä?

Arpaonnen kohdalle osumista odotellessa voit lähteä liikkeelle myös varaamalla ensin ilmaisen 20 minuutin puhelinkonsultaatioajan. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja katsotaan, miten voin olla avuksi juuri sinulle!

Tutustu palveluihin

Varaa aika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti