keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Yhdessä kartalle ja tavoitetta kohti!

Oletko miettinyt koulutetun ammattijärjestäjän puoleen kääntymistä, mutta et ole oikein tiennyt, mitä sanoa ja mistä aloittaa?

Eipä hätää, nyt tähän on simppeli ratkaisu: Elokuun Tila on ottanut käyttöön kymmenkohtaisen sähköisen kartoituskyselyn, jolla koulutetun ammattijärjestäjän palveluista kiinnostuneiden on mahdollista selkiyttää tilannettaan sekä itselleen että minulle, objektiiviselle ja vaitiolovelvolliselle ammattilaiselle.

Kartoituslomakkeelle ei tarvitse kirjoitella pitkästi, jos ei koe sitä tarpeelliseksi. Annetuista vastausvaihtoehdoista valitsemalla pääsee jo pitkälle. Voit täyttää kyselyn ennen ilmaisen puhelinkonsultaatioajan varaamista tai sen sijaan. Kyselyyn vastaaminen ei sido sinua mihinkään eikä ole maksullisen palvelun tilaus. Tarkoituksenani on auttaa sinut alkuun omassa projektissasi.

Vapaamuotoisen yhteydenoton voit puolestaan tehdä sähköisellä yhteydenottolomakkeella, ja palveluaikojen varaaminen onnistuu koska tahansa ajanvarauspalvelun kautta.

Toki myös puhelin ja sähköposti ovat nekin edelleen mahdollisia yhteydenottotapoja. En kuitenkaan vastaa puhelimeen asiakaskäyntien tai palaverien aikana, joten toivon, että jätät tällaisessa tilanteessa viestin puhelinvastaajaani.

Nyt yhdessä kartalle ja tavoitetta kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti