perjantai 9. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän yhdeksäs poisto lokakuun Minimalismipelissä

Söpöjen poistojen teemaperjantai: 5-vuotiaan kuopuksemme tavarakuorma kevenee yhdeksällä. Kirppikseltä aikoinaan löytynyt neulottu Hello Kitty -hahmo on suloinen, mutta kutittaa ihoa leikkiessä ja etenkin nukkuessa. Suvussa eteenpäin siirtyneet sandaalit päätyivät ehdottoman sandaalivastaiselle neitokaiselle - eli jatkavat nyt matkaa suvun ulkopuolellePalapeleistä on tullut jo liian helppoja. Neljä kesäistä vaatekappaletta on joko jo nyt pieniä tai ainakin ensi kesänä pieniä. Osa tavaroista lähtee myyntiin itsepalvelukirppikselle ja osa lahjoituksina lähi-Fidaan.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti