torstai 8. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän kahdeksas poisto lokakuun Minimalismipelissä

Tänään kotoamme saavat lähtöpassit Turun linnasta aikoinaan ostettu kankainen prinsessakruunu, ansiokkaasti palvellut Angry Birds -kynäpenaali, neljä rintamerkkiä, hampurilaisaterian kylkiäisenä jostakin kulkeutunut omituinen kaksiosainen rannehässäkkä ja lääkärin vastaanotolta saatu muoviauto. Tarrat vielä menevät, mutta miksi ihmeessä lääkäriasemilla on alettu jaella muovileluja?


Kruunun, penaalin ja rintamerkkien uusi osoite on lähi-Fidassa. Turhanpäiväiset muovihärpäkkeet päätyvät sekajätteeseen.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti