keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän seitsemäs poisto lokakuun Minimalismipelissä

Nyt kun Lokakuun Minimalismipeliä on pelattu jo viikon verran, poistot alkavat käydä mielenkiintoisemmiksi. Tänään lähtevät itsepalvelukirppikselle liian pieneksi käynyt pelastusliivi, lähinnä inhoa kuopuksessa herättävä noitahattu ("Kun minä olen PRINSESSA!") ja viisi henkaria. Pelastusliivi ja noitahattu menevät myyntiin, henkarit kirppistelijöiden yleiseen käyttöön.PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti