tiistai 6. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän kuudes poisto lokakuun MinimalismipelissäLokakuun Minimalismipelin kuudentena päivänä käteeni osui kuusi pikkuruista pyykkipoikaa - enkä voinut vastustaa kiusausta mennä siitä, mistä aita on todellakin matalin. Nämä eivät sovi tyyliltään laisinkaan korttiaskarteluihini, joten päätepysäkki on sekajäteroskis.
PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti