lauantai 10. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän kymmenes poisto lokakuun Minimalismipelissä

Sopivasti näin Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivän kunniaksi poistovuorossa on tänään 10 kirjaa. Romaaneja ei ihan oikeasti tule luettua uudestaan, vaikka ne olisivat hyviäkin. Pastakastikkeet kehittelen aina omasta päästäni, ei siihen ohjekirjaa tarvita.

Talven juhlia ja tunnelmia käsittelevät kirjat tursuavat lähinnä omakotiasujan huurteen koristelemia unelmia - ja perheemmehän asuu näillä näkymin tulevaisuudessakin kerrostalossa Helsingin keskustan kupeessa. Samppanjan ja italialaisen buffet-pöydän mukanaan tuoma elämänilo on sen verran harvinaista herkkua, ettei niitä varten tarvitse olla omia kirjoja keittiön lipaston hyllyssä. Nämä teokset lähtevät myyntiin itsepalvelukirppikselle.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti