sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän yhdestoista poisto lokakuun Minimalismipelissä


Lokakuun Minimalismipelin 11. poisto koostuu minulle väärän mittaisesta mustasta neuletakista, ensi kesänä kuopuksellemme jo liian pienestä kesämekosta, käyttöä vailla olevasta rannekorusta ja korvakoruista sekä kuudesta lasten- ja nuortenkirjasta, joita meillä on jo luettu tarpeeksi. Nämä lähtevät myyntiin itsepalvelukirppikselle.PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti