lauantai 3. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän kolmas poisto lokakuun Minimalismipelissä


Harrastin postimerkkeilyä joskus kaukaisella 80-luvulla, ja samaa yritti 15-vuotias esikoiseni ennen kouluikäänsä. Mutta kummallakaan ei riittänyt intohimoa siihen hommaan. Odottelin monta vuotta oikeaa osoitetta näihin kansioihin suurella vaivalla kerätyille postimerkeille.Elokuussa 2015 sellainen löytyi Facebookin Materiaalitori kierrättäjille -ryhmäni kautta. Merkkien vastaanottaja oli aivan ihastuksissaan vastaanottamastaan lähetyksestä, ja minulle tuli siitä valtavan hyvä mieli. Aikun Ihana -blogia pitävä Aino-Mari Kämppi tekee sekatekniikalla taidetta omaksi ilokseen taulujen, art journalin, ATC-korttien ja Pocket Letterien muodossa. Kiva ajatus, että kaapin perukoilla vuosikausia hyödyttöminä pyörineet postimerkkimme päätyvät osaksi hänen taidettaan!

Kun merkit lähtivät jo aiemmin, nyt lähtevät kansiotkin. Uusi osoite on lähi-Fidassa.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti