sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän neljäs poisto lokakuun Minimalismipelissä


Rakastan kynttilänvaloa ja poltan kynttilöitä elo-huhtikuussa lähes joka päivä. Yli 10 vuoden takaisen entisen työnantajani peruina pidän kovasti myös iittalan lasista. Nämä ihanan painavat, Jorma Vennolan suunnittelemat Kuusi-tuikkulyhdyt löysin pari-kolme vuotta sitten kirpputorilta.

Mutta faktahan on, että olen somistajataustan omaavana bongannut kyllä muutaman muunkin oikein kivan tuikkulyhdyn ja kynttilänjalan kirpputorilta... Ja itse asiassa pidän niistä tuotemerkittömistä vielä enemmän, joten nämä voisin laittaa myyntiin Tori.fi-palveluun.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti