perjantai 2. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän toinen poisto lokakuun Minimalismipelissä

Eikö joku voisi kieltää lailla hampurilaispaikkojen lastenaterioiden lelu-ulottuvuuden? Vaikka näitä aikansa surisevia ratasleluja ei itse kotiin kantaisikaan, aina näitä jostakin ui kuopuksen lelulaatikoihin.
Sekajätteeseen lähtevät, koska ei tosiaan tee mieli laittaa vahinkoa kiertämään eikä kuormittaa näillä tavaralahjoitusten vastaanottajien lajittelutoimintoa.


PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan FacebookissaMinimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti