maanantai 2. marraskuuta 2015

Miten olisi perinteistä pitkävaikutteisempi joulusiivous?

Kyselen loppuvuoden non-stoppina Elokuun Tilan verkkosivuilla pyörivässä Kuukauden kysymys -arvonnassa, missä kodin eri tavaralajeista ihmisillä on eniten järjestettävää ja / tai karsittavaa.

Tasan puolet lokakuun vastaajista nosti ykköskohteeksi vaatteet, kengät ja laukut. 25 % vastaajista piti ykköskohteenaan askartelu- ja käsityötarvikkeita. Loppujen vastaajien ajatukset jakaantuivat tasan astioiden ja keittiövälineiden sekä paperisten ja sähköisten valokuvien kesken. Kuulostaako tutulta?

Lokakuun Kuukauden kysymys -arvonta on suoritettu. Kokeilepa onneasi marraskuun arvonnassa! Voit voittaa koulutetun ammattijärjestäjän kolmeksi tunniksi avuksesi juuri siihen tavaralaji-inventaarioon, joka kodissasi on eniten tarpeen.

Arpaonnen kohdalle osumista odotellessa kannattaa aloittaa huomattavasti perinteistä pitkävaikutteisemman joulusiivouksen tekeminen hyödyntämällä Elokuun Tilan 4-vuotissynttäritarjous: 4-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi Elokuun Tila antaa 20 %:n alennuksen 16.11.2015 mennessä tehdyistä palveluvarauksista.

Tarjous on voimassa Uudellamaalla, ja tarjoushintaiset palvelut on käytettävä 31.12.2015 mennessä. Tarjouksen pääsee hyödyntämään kirjoittamalla sähköisessä ajanvarauspalvelussa alennuskoodille varattuun kenttään ”synttäritarjous”.

Voit lähteä liikkeelle myös varaamalla ensin ilmaisen 20 minuutin puhelinkonsultaatioajan. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja katsotaan, miten voin olla avuksi juuri sinulle!

Tutustu palveluihin

Varaa aika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti