perjantai 30. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 30. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin kahden viimeisen päivän poistojen osalta menen siitä, mistä aita on matalin - ellei jo suorastaan kaatunut. 30. poistona matkaansa lähtee jatkamaan reilut 30 kuivahtanutta kynsilakkapulloa, joista ehkä kaksi on omiani ja loput asiakkailtani. Samallahan minä nääs vien asiakkaidenikin pienikokoiset vaaralliset jätteet asianmukaisesti niille varattuun kierrätyspisteeseen, kun vien omanikin!


PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti