torstai 29. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 29. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin 29. poisto: kaksi toivottoman haalistunutta ja muhjuuntunutta omatekoista koristetyynyä, yllättäen hyllystä bongattu vanha painos Mika Kamenskyn Strateginen johtaminen -kirjasta (minulla on myös 2014 painos), käyttöä vaille jäänyt digipokkarikamera oheishärpäkkeineen, pari pikkupussukkaa, pari vanhaa kännykän säilytyspussia, kolmet kengänpohjalliset ja yksi kuivahtanut kenkienhoitotuote, kolmasluokkalaiselle pari vuotta sitten ostettu rannekello, pari pientä taskulamppua, pari pientä nitojaa, kaksi niitinpoistajaa, avainkaulanauha, kolme kiinnitysnipsua ja vanhan lompakon rannenauha. Ja sitten vielä koko lokakuun eniten riemastusta herättänyt poisto: yli 20 vuotta sitten ostettu pyyhekumi, jossa on erilaisille kynille oma pyyhinpintansa ja joka nykyisin on todella Kovaa Kamaa.

Näistä noin puolet lähtee lähi-Fidaan ja puolet roskiin. Kiinnitysnipsujen tarvetta voisin kysäistä Facebookin Materiaalitori kierrättäjille Uusimaa -ryhmässäni.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti