perjantai 23. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 23. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin 23. päivän poistona kiertoon lähtee vähälle käytölle jääneitä vaatteita teini-ikäisen tyttäreni kaapista, kirjoja, kaulakoruja ja tarpeettomia cd-levyjä. Vaatteista, kirjoista ja koruista osa päätyy lahjoituksena lähi-Fidaan ja osa myyntiin itsepalvelukirppikselle. Cd-levyt menevät askartelumateriaaliksi lasteni koululle.PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti