torstai 22. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 22. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin 22. päivän poistona kiertoon lähtee toinen satsi sisustuskirjoja (nyt kirpaisee jo paljon vähemmän!), elinkaarensa loppuun tulleita maalausvälineitä, aivan kammottavan hajuiseksi ensimmäisellä kokeilukerralla todettu vartalovoide, virkkuukoukkuja ja neulepuikkoja minun pitkäjänteisyyteni kannalta liian ohuelle langalle sekä piirustushiiliä ja -kyniä, joilla taiteiluun minulla ei ole ollut aikaresurssia enää piiiiitkään aikaan.

Sisustuskirjat ja käsityövälineet menevät myyntiin itsepalvelukirppikselle, täysin palvelleet maalausvälineet ja vartalovoide kohtaavat roskiksen ja piirustusvälineet lähtevät käyttöön lasteni koululle.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti