sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 18. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin 18. poisto: minun, äitini, tätini ja mummoni 33 vuoden aikana neulomia vauvan asusteita, Lontoo-pipo, kuopuksellemme pieneksi käyneitä vaatteita ja omia vähälle käytölle jääneitä vaatteitani. Muut lähtevät myyntiin itsepalvelukirppikselle, mutta vauvan asusteet siirtyvät siskoni perheeseen odottamaan kevättalvella syntyvää suvun uusinta tulokasta.PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti