lauantai 17. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 17. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin 17. poisto: miehen jostain kiikuttama ikkunanpesin, kolmasluokkalaiselle liian pieneksi käyneet sisäpelikengät, rannekoru, reilusti yli 3 kk käytössä ollut ja sen vuoksi silmät oireilemaan saava ripsiväri, romaani, kuopukselle liian pieniksi käyneet juhlakengät, kulahtanut huivi, pari pakettia mustaa kangasväriä, Sini-tuotteen koukku sekä käyttöä vailla olevat jumppapussi ja muutamat vaatekappaleet.

Nämä jatkavat iloisesti matkaansa roskiksen, lähi-Fidan ja itsepalvelukirppiksen kautta.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

2 kommenttia:

  1. Onpas jännää toi silmien oireilu yli 3kk vanhasta ripsiväristä. Itse käytän niitä aina yli puoli vuotta, jopa 9kk eikä ole koskaan ollut mitään oireita. Lopulta vain huomaa, että vaikka kuinka harjaisi väriä ripsiinsä, niin sitä ei enää ole. Silmätulehdus mulla on ollut kerran, mutta sekin oli ala-asteella, aikana jolloin en käyttänyt ripsaria. Nykyisinhän toi valmistajien suositus säilyy avattuna aika noissa on 3 kk, mutta muistan hyvin, että joskus se oli 6kk tai jopa vuoden. Veikkaan, että näissä on menty enemmän siihen ylivarovaiseen myyntiä kasvattavaan suuntaan :) Mutta sinänsä kiva kuulla, jos jollakulla jotain ilmenee jo 3kk jälkeen, ei sitten aivan turhanpäiväsiä ohjeita ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen herkkäsilmäinen muutenkin ja käytän ripsiväriä niin harvoin, että avattu putkilo unohtuu helposti käyttöön liki vuodeksi. Tuokin Minimalismipelin myötä poistunut tuote oli varmasti iältään lähempänä 12 kuin 3 kk. :) Päiväyksiä enemmän luotan omiin aistinvaraisiin havaintoihini, niin kosmetiikan kuin elintarvikkeidenkin osalta.

      Poista