torstai 1. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän ensimmäinen poisto lokakuun Minimalismipelissä

Kaikki naisethan tarvitsevat yhdet bling-bling-korkkarit! Niille on käyttöä ainakin kahdesti seitsemässä vuodessa!

Ostin nämä kengät silloisen työnantajani pikkujouluihin loka-marraskuussa 2008. Ja kyllä näissä olikin etsimistä. Kullansävyiset kengät eivät olleet trendin aallonharjalla sinä syksynä, mutta kun kirpputorilta löytynyt iltapuku oli kullansävyinen ja pikkujoulujen teema "Bling-bling".

Olen liian mukavuudenhaluinen käyttääkseni kenkiä, joissa on vain ohut remmi kantapään kohdalla. Siksipä toinen käyttökerta näille olikin, kun otin yritykseni markkinointivalokuvia naistenpäivän tarjouskampanjaan maaliskuussa 2015. Nyt nämä lähtevät! Uusi osoite on lähi-Fidassa.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan FacebookissaMinimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen. Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti