sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 25. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin 25. päivän poistona kiertoon lähtee peräti viisi kuopuksemme syystä tai toisesta epämieluisaa mekkoa, pieneksi jääneet toppa- ja ulkoilutakit, pari vähälle käytölle jäänyttä toppiani, pari lastenhuoneen sisustustaulua, epäkäytännöllisen mallinen kastelukannu, lasten kaulin, palapeli, iso pakkaus Hama-helmiä, tarpeettomia kansioita ja kirjoja sekä City Shoppari -kortin kesäetuvihkonen.

Lähes kaikki näistä tavaroista menevät myyntiin itsepalvelukirppikselle, mutta osa lähtee lähi-Fidaan ja etuvihkonen paperinkeräykseen. 

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti