maanantai 10. helmikuuta 2014

Kotoilun teemana puhdas ja krääsätön koti

Puhdas ja krääsätön koti on kotoilun teema vuonna 2014. Lähde mukaan #Kevätsiivous-kampanjaan ja ota askel kohti, roinatonta, kaunista, tuoksuvaa, siistiä ja tervettä kotia!

Lilly's Eco Clean, Huili-lehti ja Suomen ammattijärjestäjät ry etsivät testitalouksia parantamaan elämänlaatuaan tyhjentämällä kotinsa turhista tavaroista ja turhista kemikaaleista.


Kampanjaan valitut taloudet saavat käyttöönsä Lilly's Eco Clean -pesuainemerkin koko tuotevalikoiman ja Huili-lehden vuosikerran.

Ammattijärjestäjät tekevät talouksissa tupatarkastuksen ja auttavat pääsemään alkuun turhan tavaran karsimisessa.

Helsinkiläinen Elokuun Tila on yksi valtakunnalliseen kampanjaan osallistuvista ammattijärjestäjän palveluita tarjoavista yrityksistä. Kaikki kampanjaan mukaan hakeneet pääkaupunkiseudun taloudet saavat Elokuun Tilan palveluista 10 %:n alennuksen toukokuun 2014 loppuun asti.

#Kevätsiivous-kampanja huipentuu Siivouspäivänä 24.5.

Testitaloudet raportoivat kokemuksistaan ja edistymisestään Huili-lehden blogissa. Kevätsiivous huipentuu kirpputoriin Helsingissä Siivouspäivänä 24.5. jolloin laitetaan kiertoon kevään aikana karsitut tavarat niitä enemmän tarvitseville.

Myynnin lisäksi kirppiksellä on kierrätys- ja tuunausaiheista ohjelmaa ja kävijät pääsevät tutustumaan ammattijärjestäjien toimintaan sekä Huiliin ja Lilly's Eco Cleanin tuotteisiin.

Kuka tahansa voi osallistua kampanjaan sosiaalisessa mediassa kuvin, blogipostauksin, tilapäivityksin, twiitein tägillä #Kevätsiivous.

Hae mukaan #Kevätsiivous-kampanjaan 16.2. mennessä

Hae mukaan kampanjaan kertomalla itsestäsi ja taloudestasi, perustele miksi juuri sinun kotitaloutesi pitäisi tulla valituksi ja mitä asetat tavoitteeksesi päästessäsi mukaan. Testitaloudet valitaan pääkaupunkiseudulta, Turusta, Tampereelta ja Oulusta. Pääkaupunkiseudulta toivotaan löytyvän myös ruotsinkielinen testitalous.

Täytä hakemus viimeistään sunnuntaina 16.2. Testitaloudet valitaan 23.2. mennessä, ja kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse.

#Kevätsiivous-kampanjan järjestävät Lilly's Eco Clean, Huili-lehti, Suomen ammattijärjestäjät ry ja MAU - onnellinen markkinointitoimisto.
  • Lilly's Eco Clean on suomalaisnaisten Irlannissa kehittelemä ekologinen siivousainesarja.
  • Huili on Suomen ensimmäinen ainoa ekologinen lifestyle-lehti.
  • Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsenet auttavat tilojen, tavaroiden, papereiden, sähköisten dokumenttien ja / tai ajankäytön järjestämisessä.
  • MAU - onnellinen markkinointitoimisto suunnittelee ja toteuttaa yhteisöllistä markkinointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti