keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Ammattijärjestäjän 28. poisto lokakuun Minimalismipelissä

Lokakuun Minimalismipelin 28. poistoa varten kurkattiin vielä kertaalleen niin minun, teini-ikäisemme, kolmasluokkalaisemme kuin viisivuotiaammekin vaatekaappiin. Teinin kaapeista lähti lisäksi taaperoaikojen helisevä pehmovalas, tarpeeton kosmetiikkapussukka, ennen niin tärkeä "lucky puck", vanhentunut huulikiilto, vanhentunut puuterimainen hiusväri, rippikoulun oppikirja ja kasa vastaanotettuja onnittelukortteja.

Täydensin poistoa kahdella vanhalla kalenterillani, jotka ovat olleet kuopuksemme leikeissä, ja neljällä pääsiäishenkisellä lasinalusella. Vanhentunut kosmetiikka, jääkiekko, rippikoulun oppikirja ja vanhat kalenterit päätyvät roskikseen. Kortit laitan askartelumateriaalina tarjolle Facebookiin, Materiaalitori kierrättäjille Uusimaa -ryhmääni. Loput tavarat lähtevät lähi-Fidaan ja myyntiin itsepalvelukirppikselle.

PS. Jos kaipaat buustia tavaroiden läpikäymiseen, emännöin lokakuun ajan Facebookissa Minimalismipeliä, jossa on ideana, että kuukauden ensimmäisenä päivänä kodista poistetaan yksi tavara, toisena kaksi ja niin edelleen.

Yhdysvaltalaisen The Minimalists -ryhmän lanseeraamaan Minimalismipeliin osallistuaksesi sinun ei tarvitse tavoitella minimalismia. Tavarat, jotka ovat sinulle tarpeettomia, saattavat kuitenkin olla jollekin toiselle tarpeellisia jo tänään.

Pidempikestoista vertaistukea tavaratuskailuun puolestaan tarjoaa Kodin raivaajan ABC -ryhmäni, ja ostomotiiveja pääsee yhdessä muiden kanssa tutkailemaan Facebook-tapahtumassani ”Tätä en ostanut lokakuussa 2015”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti